Sammenlign priser på ejendomsmæglere

Sammenlign priser på ejendomsmæglere

Er du på det stadie at du skal til at sælge din bolig, så husk altid at sammenligne priser, inden du vælger en ejendomsmægler. Du vil hurtig opleve, at der kan være mange penge at spare. Det skyldes at ejendomsmæglerne har forskellige salærer. Nogle tager 1%, mens andre tager helt op til 6%.

Den store procentvise forskel kan betyde at du kommer til at betale flere tusinde kroner. Prisen er ikke den vigtigste faktorer, når du skal vælge ejendomsmægler til din bolig. Du skal derimod altid sørge for at kigge på, hvad du får for pengene hos ejendomsmægleren. Det anbefales på kraftigste vis, at du sørger for at indhente tre forskellige tilbud, fra tre forskellige ejendomsmægler. En gode idé er, at få tilbuddene på skrift, så du er sikker på tilbuddet er gældende, hvis du vender tilbage om 2 uger og ønsker dig, at benytte tilbuddet fra ejendomsmægleren.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere

Ønsker du at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere med speciale i dit boligområde på effektiv vis. Gennem Boligvurdering.nu kan du få 3 tilbud på salget af din bolig – og du skal intet andet foretage dig end at opgive din informationer.

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere

Prisen på en ejendomsmægler

Som alle andre tilbud er prisen en vigtig faktorer, når man kigger på et tilbud fra en ejendomsmægler, da man ofte kan spare mange penge. Man skal være opmærksom på, at mange mæglere også tilbyder at lave en fast pris for at sælge din bolig. Det anbefales, at du henter nogle forskellige tilbud – både hvor ejendomsmægleren tilbyder at tage en fast pris, men også hvor du betaler en procentvis del af boligens salgspris i salær.

LÆS OGSÅ:  Pantebrevslån

Det giver dig større mulighed for at sammenligne og vælge hvilken mægler, der passer bedst til dig og din bolig. Du skal ligeledes tænke på hvilken type bolig du sælger. En andelsbolig koster typisk 40.000 DKK at sælge, mens en villa derimod hurtigt koster mellem 70.000 DKK og 80.000 DKK at sælge – og det kan også have en betydning, når du skal indhente tilbud fra en ejendomsmægler.

Geografisk

Den geografiske del har også en betydning, når man sammenligner sin bolig. Hvis man skal sælge sin bolig i storbyerne, vil liggetiden ofte ikke være særlig høj, da liggetiden er utrolig lav, som skyldes den høje efterspørgsel, hvorimod i de mindre byer kan liggetiden være meget lang. På nogle boliger kan liggetiden være op til flere år.

Dette har stor betydning og er bestemt noget, du bør have med i dine overvejelser, når du sælger din bolig, samtidig bør det også indgå i de faktorer som er beskrevet nedenunder.

Markedsføring

Markedsføring er noget som en ejendomsmægler altid tilbyder at lave for dig, uanset om du betaler en procentdel i salær eller aftaler en fast pris. Det er derfor vigtigt, at høre af hvor mange penge og hvordan pengene bliver brugt på markedsføring hos ejendomsmægleren. Tager en ejendomsmægleren eksempelvis 10.000 DKK for at lave en annonce på sin egen hjemmeside, vil dette være en urimelig pris, da dette ikke koster noget for ejendomsmægleren.

Du vil højst sandsynlighed kunne finde en mere optimal måde at anvende 10.000 DKK på at markedsføre din bolig. Sammenlign de forskellige tilbud fra ejendomsmæglerne og vurdér hvor du får mest markedsføring for pengene.

Fremvisning

I tilbuddene fra en ejendomsmæglere, vil det fremgå hvor mange fremvisninger, der er inkluderet i prisen. Du bør derfor sammenligne med andre boliger i dit kvarter, hvor mange fremvisninger, der skal til før et salg er muligt, så du ikke pludselig skal til at betale et vidst antal kroner ekstra for yderligere fremvisninger. Priserne er meget forskellige fra ejendomsmægler til ejendomsmægler og du bør derfor sammenligne priserne, da der – uden tvivl – er grundlag for at spare en del penge.

LÆS OGSÅ:  Fra pokerspiller til ejendomsmægler – et blik på det rette mind-set

Billeder

En ejendomsmægler tager oftest billeder af din bolig, da de skal benyttes til at markedsføre boligen. Ejendomsmægler har oftest en professionel fotograf tilknyttet. Du bør derfor overveje, om prisen er rimelig eller om du har mulighed for, at få taget billederne selv på en billigere måde. Du skal dog være varsom med at tage dine billeder selv, for selvom du ejer et DSLR-kamera, er det ikke ensbetydende med, at dine billeder bliver af samme kvalitet som billeder taget af en professionel fotograf.

Forhandling med ejendomsmægleren

Vi har nu været inde på flere faktorer, som er vigtige at undersøge, når du nu skal til, at forhandle en endelig pris hos en ejendomsmægler. Langt de fleste ejendomsmæglere er villige til at forhandle, da konkurrence er hård i branchen og de ved at hvis man ikke kan nå til enighed, så går kunden over til konkurrenten og det bør du, som kunde benytte dig af, da du har mulighed for at spare mange tusind kroner ved at presse mægleren til det yderste.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere

Ønsker du at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere med speciale i dit boligområde på effektiv vis. Gennem Boligvurdering.nu kan du få 3 tilbud på salget af din bolig – og du skal intet andet foretage dig end at opgive din informationer.

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere