Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Sådan slettes og blokeres der for cookies
4. Derfor bruger Mæglerinfo cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brugte annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Go-It ApS
Poppel Alle 71
3500 Værløse

Email: info@maeglerinfo.dk

2. Hvad er cookies?

Cookies er intet andet end en lille og harmløs tekstfil, der bliver lagret på din PC eller tilsvarende enhed, for at kunne genkende den. Det betyder også, at der ikke gemmes nogle personlige oplysninger i vores cookies, ligesom de heller ikke kan indeholde virus.

3. Sådan slettes og blokeres der for cookies

Hvis du enten har et ønske om at slette eller helt blokere for cookies på enten din PC eller tilsvarende enhed, så kræver det blot at du følger denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Derfor bruger Mæglerinfo cookies

Hos Mæglerinfo bruger vi cookies af flere forskellige årsager. Vi bruger dem blandt andet til at inkludere diverse tekniske funktionaliteter, der kan huske dine forskellige indstillinger. Endvidere, så gør vi også brug af cookies til at diverse typer af trafikmåling, så vi kan se hvor mange, der besøger vores webside.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til at måle alt vores trafik her på siden. Det betyder også, at der bliver lagt en cookie fra Google Analytis. Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics, så har du mulighed for at gøre det her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brugte annoncenetværk

Hos Mæglerinfo bliver der ikke brugt annoncenetværk.

7. Brug af personoplysninger

Det er meget vigtigt for os at understrege, at vi aldrig afgiver personoplysninger til tredjepart, med mindre det er noget, der udtrykkeligt er blevet givet tilsagn til af brugeren selv. Vi samler heller aldrig personoplysning, uden at det er oplysninger, du selv har givet os ved f.eks registrering på siden.

Dine personoplysninger vil aldrig blive brugt til andet end, hvad du selv har givet tilsagn til. Det eneste, vi bruger personoplysninger til er, at danne os et bedre kendskab til både dig og de øvrige brugere af siden. Det betyde bl.a. at vi arbejder med analyser og/eller undersøgelser, der bruges til det enkle formål at forbedre vores indhold, så det er mere målrettet vores besøgendes interesser.

Kontakt vedrørende brug af personoplysninger:
Hvis du har et ønske om at vide specifikt hvilke personoplysninger, der er blevet registreret om dig her hos Mæglerinfo, så skal du bestemt ikke tøve med at kontakte os på info@maeglerinfo.dk. Endvidere har du også rig mulighed for at gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven.