3 tilbud på ejendomsmægler

3 tilbud på ejendomsmægler

Går du med overvejelserne om at sælge din bolig, så er det en oplagt idé at indhente tilbud fra flere forskellige ejendomsmæglere, for at sikre dig, at du får den bedste aftale i land. Ofte er der nemlig stor forskel på de forskellige ejendomsmæglere og deres salær. Her i Danmark findes der mere end 5000 ejendomsmæglere og langt de fleste af dem har forskellig salær.

Der er nogle ejendomsmæglere, der har valgt udelukkende at arbejde med et fast salær, mens der også er andre ejendomsmæglere, der i stedet arbejder med en vis procentdel af salgsprisen. I og med, at der kan være så stor forskel på, hvor meget, du skal betale i salær til din ejendomsmægler, så kan det være en rigtig god idé at indhente minimum tre tilbud på salget af din bolig – og det kan vi hjælpe dig med.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere

Vil du gerne sælge din bolig hurtigt og til en god pris? Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere i dit nærområde gennem Boligvurdering.nu. Indtast din informationer, modtag tre tilbud indenfor 24 timer og vælg det bedste eller lad være – det er helt uforpligtende!

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere

Ejendomsmæglersalærer

Som udgangspunkt, så findes der to forskellige salærformer, når du skal afregne med en ejendomsmægler for salget af din bolig. Én af dem er det faste salær, hvilket er det mest brugte og der mest også danskerens foretrukne type af salær. I og med, at salæret er fast, så aftales det på forhånd med din ejendomsmægler, hvorfor salæret heller ikke vil ændre sig efter hvor meget, det lykkedes at sælge boligen for. Det kan være en oplagt løsning for dig, der gerne vil have vished over dine udgifter i forbindelse med dit boligsalg. Et salær kan ligge mellem 25.000 DKK og 120.000 DKK.

Den anden salærform, der bliver brugt her i Danmark er en procentsats af hvad din bolig ender med at blive solgt for. Det er forskelligt fra mægler til mægler, hvad de tager af procenter. Ofte vil en sådan procentsats dog befinde sig mellem 2% og 6% af den endelig salgspris. Hvis du ender med at sælge din bolig for eksempelvis 1.800.000 DKK (husk at få lavet en professionel boligvurdering) og du har aftalt med din mægler, at han/hun modtager 5% af salgsprisen, så vil det endelige salær lyde på 90.000 DKK. Det kan selvfølgelig være en oplagt afregningsmetode, hvis du mener din bolig har en begrænset salgsværdi.

Du skal desuden også være opmærksom på, at salæret også kommer til afhænge af, hvor din bolig er beliggende. Hvis din bolig er placeret i eller tæt på en storby som f.eks. København, Aarhus eller Odense, så kan de salær falde med helt op til 35%, men hvis din bolig derimod er placeret i yderområderne, så kan det stige med 10%. Det er dog meget almindeligt, at det ender med at koste cirka 80.000 DKK at sælge en villa, mens det oftest koster cirka 45.000 DKK at sælge en andelsbolig, men det hele afhænger selvfølgelig af din aftale med din ejendomsmægler. Du kan desuden læse en langt mere uddybende forklaring af, hvordan et ejendomsmæglersalær er sammenstykket hos BoligAssistancen.

Intet salg = intet salær

Der er flere og flere ejendomsmæglere, der er begyndt at tilbyde, at du kun skal betale et salær til ham eller hende, hvis det rent faktisk lykkedes at få din bolig solgt. Det skyldes selvfølgelig at konkurrencen mellem de mange forskellige ejendomsmæglere er blevet mere intensiv på det seneste – og specielt er selvsalg også begyndt at kræve at ejendomsmægleren strammer sig an. Hvis mægleren vil have kunderne, så er de også nødt til at tilbyde noget, som de andre ikke tilbyder – og gå den ekstra vej for kunden.

Det hele startede ganske enkelt ved at en række ejendomsmæglere startede med at tilbyde et koncept, der hed “intet salg, intet salær”. Det kostede de øvrige mæglere rigtig mange kunder, så derfor var de andre også nødsaget til at tage konceptet til sig – det er specielt noget, der har vist sig at være særdeles aktuelt i de store byer. Hvis du f.eks. skal sælge en bolig på Frederiksberg eller i indre by i Aarhus, så kan du oftest få et tilbud, hvor salæret udelukkende skal falde ved et salg.

Hvis du synes det lyder som en spændende afregningsmetode, så er det selvfølgelig en rigtig god idé at præsentere det, når du indhenter tilbud fra de forskellige ejendomsmæglere. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke altid er noget, der kan lade sig gøre i de mindre byer, hvor liggetiderne for en bolig ofte er meget højere end hvad der er tilfældet i de større byer i Danmark.

Overvej større salær ved hurtigt salg

Du kan overveje at give din ejendomsmægler muligheden for et større salær ved et hurtigere salg. Det er naturligvis et rigtig godt incitament for at skulle lægge ekstra arbejde i lige netop dit boligsalg, da et hurtigere salg vil medføre en større udbetaling til ham eller hende. Derfor kan det bestemt hurtigt vise sig at være en rigtig god idé at lave en aftale med din mægler om, at han eller hun får et større salær ved et hurtigt salg af din bolig.

Det er f.eks. muligt at aftale med din ejendomsmægler, at han eller hun modtager 110% af det aftalte salær, hvis boligen bliver solgt i løbet af 3 måneder. Hvis du gerne vil sætte ekstra skub på din mægler, så kan det ligeledes være en god idé at forhandle dig til, at hvis boligsalget tager mere end 3 måneder, så får ejendomsmægleren kun 90% af det oprindeligt aftalte salær. Så er der både incitament for at skynde sig og for ikke at overskride de aftalte 3 måneder.

Det er naturligvis langt fra alle ejendomsmæglere, der rent faktisk har interesse i at lave en sådan aftale, men det ændrer dog ikke på, at det er forsøget værd. Du øger nemlig incitamentet hos ejendomsmægleren, der dermed også vil arbejde yderligere med markedsføringen af din bolig, fordi han eller hun står overfor en potentielt større overførsel end ellers.

Du ender nok med at betale et par tusinde ekstra, hvilket også vil betyde, at det faktisk kunne være gjort billigere, men det giver dig dog muligheden for hurtigt at komme videre – og det må vel være dét, der er idéen med at sælge din bolig, så des hurtigere din bolig bliver solgt, des gladere bør du selvfølgelig også være. Det betyder nemlig, at du ikke skal gå og vente på, at du enten kan lede efter en ny bolig eller at du ikke længere skal betale omkostningerne ved at holde to boliger.

Ejendomsmæglerne er pressede – især i storbyerne

Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at de mange danske ejendomsmælgere i forvejen er i rigtig stærkt konkurrence med hinanden – og det er specielt noget, der kan mærkes i de større byer som f.eks. København, Aarhus og Odense. Det er også ensbetydende med, at du oftest skal have flere penge op ad lommen til en ejendomsmæglere, hvis du skal sælge en bolig ude i provinsen sammenlignet med hvis du sælger en bolig et sted som Amager eller ved Åen i Aarhus.

Priserne er langt mere presset, da der ikke blot er mange nye mæglere på markedet, men alle mæglere, der er repræsenteret er naturligvis interesseret i at få mere forretning. Det har også haft den betydning, at der har været meget gunstige forhold og i særdeles nogle meget gunstige priser for de danskere, der bor i storbyerne og gerne vil have deres bolig solgt. Der skal ikke være nogen tvivl om, at en ejendomsmægler bestemt er billigere i dag end den var for blot 10 år siden.

Du kan blandt andet finde en del af forklaringen bag den meget billige pris, der er opstået i byerne er, at det er meget nemmere at sælge en bolig med en god placering i de store byer. Med andre ord, så oplever danskerne i øjeblikket en såkaldt “urbanisering”, der betyder at folket har meget travlt med at flytte ind til byerne, da det er der, hvor der sker noget – og det er selvfølgelig også der, hvor der både er kultur og de gode jobs er at finde.

I og med, at det er relativt nemt for en ejendomsmægler at sælge en bolig, der er at finde inde i København, så behøver det heller ikke at være nær så dyrt at betale salær til en ejendomsmægler, da der ikke skal lige så meget til, før forretningen kan hænge sammen for den respektive mægler – og det kommer selvfølgelig dig til gode, hvis du skal sælge en bolig i én af de danske storbyer.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere

Har du læst nok? Klik på knappen nedenfor og få hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på salget af din bolig fra dygtige ejendomsmæglere i dit nærområde. Det hele er nemt at have med at gøre og det bedste af det hele er, at det er gratis at benytte sig af!

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere

Afhængige og uafhængige ejendomsmæglere

Hvad end du egentlig er på jagt efter 3 tilbud fra ejendomsmægler eller om du blot gerne vil have kontakt en ejendomsmægler, der kan sælge din boligt hurtigt, så skal du selvfølgelig være opmærksom på, at der findes to forskellige typer af ejendomsmæglere her i Danmark.

Du har først og fremmest mulighed for at vælge en lang række af ejendomsmæglere, der kalder sig selv for uafhængige ejendomsmæglere, som er de mæglere, der hverken er ejet eller har forbindelse til f.eks. et finansieringsinstitut. Den anden mulighed er at vælge én af de mange forskellige afhængige ejendomsmæglere, der typisk er ejet af et finansieringsinstitut eller lignende.

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved at vælge en afhængig og en uafhængig ejendomsmægler, hvorfor du bør læse op på, hvad der er af fordele og ulemper ved de to forskellige ejendomsmæglere. Vi har udarbejdet en artikel, der giver dig et godt overblik over forskellige på uafhængige og afhængige ejendomsmæglere. Det er dog værd at notere, at en billig ejendomsmægler kan være både afhængig og uafhængig.

Gode råd ved et boligsalg

Hvis du har bestemt dig for, at det er nu ved at være på tide at få solgt din bolig, så kan det være en rigtig god idé, at du stiller dig selv en række spørgsmål, så du har nemmere ved at vælge den rette mægler til at sælge din bolig. Du bør f.eks. stille dig selv spørgsmål om, hvor hurtigt du ønsker at din bolig bliver solgt og hvorvidt du ønsker at sælge din bolig til en bestemt pris. Endvidere, så er det også en rigtig god idé, at du tager op til overvejelse hvor meget tid, du selv har lyst til at investere i salget.

Hvis du gerne vil sælge din bolig hurtigt og du ikke er af den opfattelse, at det er helt så nødvendigt for dig at prisen bliver holdt i bund, så kan det være smart at vælge en mægler, der er villig til at investere god tid i at sælge din bolig, men dog også til et højere salær. Hvis du derimod har sat dig for, at du gerne vil sælge din bolig til en helt bestemt pris, så er det nødvendigt for dig at væbne dig med en vis tålmodighed – og det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis du har fastsat en pris, der måske er en anelse for høj.

Det er selvfølgelig også værd at bemærke at du har mulighed for at spare penge ved at gøre noget af arbejdet selv. Derfor er det også op til dig selv, hvor meget billigere, du ønsker at gøre salget. Du kan f.eks. spare penge på dit hussalg, hvis du selv sørger for at tage billeder af huset eller hvis du selv står for fremvisningerne af huset i stedet for at lade ejendomsmægleren gøre det. Der er også mange, der står for det juridiske aspekt, men det kræver dog, at man har de juridiske evner til at gøre dette.

Valget af din kommende ejendomsmægler

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er særdeles vigtigt, at prisen er i orden – og det er selvfølgelig også derfor, at du skal sørge for at indhente 3 tilbud på ejendomsmægler, inden du vælger din mægler. På den anden side, så er det dog mindst lige så vigtigt, at du sørger for at vælge en ejendomsmægler, som du mener du har en rigtig god kemi med. Det er nemlig meget vigtigt, at I kommer godt ud af det med hinanden, da det hele er meget nemmere, hvis I har en god kemi – og derfor bør I også holde et uforpligtende møde.

Det er meget almindeligt at salget af en bolig starter med at en mægler kommer ud og laver en uforpligtende vurdering af din bolig. Det giver ikke blot mulighed for at få vurderet værdien af din bolig, men på samme tid er det også muligt for dig og ejendomsmægleren at se hinanden an. Hvis du ikke rigtigt føler, at der er den rette kemi mellem dig og ejendomsmægleren på dette tidspunkt, så er det ikke nogen god idé at gå videre. Hvis I derimod føler at kemien er god, så er der gode muligheder for at gå videre med samarbejdet.

Vælg en ejendomsmægler med speciale i dit område

Der findes mange forskellige områder, du kan specialisere sig dig i som ejendomsmægler, så derfor er det selvfølgelig også oplagt at vælge en ejendomsmægler, der har valgt at specialisere sig i lige netop dit område, da der dermed er langt større chance for, at du hurtigt kan sælge din bolig og samtidig også til en god pris. Det betyder selvfølgelig også, at det ikke hjælper synderligt meget at vælge en ejendomsmægler, der specialiserer sig i liebhavervillaer, hvis du skal sælge en andelsbolig på Frederiksberg.

Det er særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge en mægler, der kan bryste sig af at have et stort lokalkendskab, da det betyder, at den pågældende mægler vil have langt nemmere ved at fastsætte den helt rigtige pris for din bolig. En god pris er selvfølgelig en pris som du selv kan se dig tilfreds med, men som samtidig også vil gøre det nemmere for mægleren at sælge din bolig i løbet af kort tid.

Oftest forholder det sig også således, at der med et stort lokalkendskab følger et stort køberkartotek med, så ejendomsmægleren kan tage i brug – og hvis I er rigtig heldige, så er der en køber til lige netop din bolig blandt hans eller hendes køberkartotek. Hvis din ejendomsmægler ikke skal bruge synderligt lang tid på at finde en køber, så bliver der heller ikke brugt specielt mange penge på markedsføring.

Hvis du bruger en tjeneste som Boligvurdering.nu eller lignende til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud fra en ejendomsmægler, så er du også helt og aldeles sikker på, at du kun får henvendelser fra ejendomsmæglere, der rent faktisk har valgt at specialisere sig i lige netop dit område og som dermed også vil kunne sælge din bolig på hurtigst mulig tid.

Du er bundet i et halvt år

Det er meget almindeligt, at når du starter et samarbejde med en ejendomsmægler omkring salget af din bolig, at du i samme ombæring også kommer til at binde dig til samarbejdet med mægleren i et halvt år. Det betyder også, at den respektive mægler får op til et halvt år til at sælge din bolig, hvorfor du i denne periode ikke har mulighed for at skifte over til en anden ejendomsmægler og du har samtidig heller ikke mulighed for lige pludselig at sælge boligen selv – i hvert fald ikke uden at betale ejendomsmægleren hans eller hendes salær.

Der er naturligvis en mening med galskaben og bindingsperioden er ikke blot oprettet for sjov. Den er derimod oprettet af den simple årsag, at meget af en ejendomsmæglers arbejde kommer til at ligge i starten af forløbet, mens selve salget sagtens kan tage op til flere måneder at få trumfet igennem. Det er selvfølgelig blot endnu en årsag til, at det er særdeles vigtigt at bruge tid på at vælge den helt rette ejendomsmægler til at starte med, da alt andet hurtigt kan vise sig at blive en rigtig dyr fornøjelse for dig.

Du kan selv indhente tilbud på manuel vis fra ejendomsmæglere i dit nærområde, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er meget nemmere at bruge en service som Boligvurdering.nu, der gør det meget nemmere at indhente tre tilbud på ejendomsmæglere i dit nærområde. Der er mange, der tror, at det nemmeste blot er at vælge den dyreste ejendomsmægler, da man da naturligvis får fuld værdi for pengene, men sådan forholder det sig faktisk ikke altid.

Indhent 3 tilbud og spar penge på salæret

Hvis du gerne vil sikre dig, at du får den bedste aftale i stand med en ejendomsmægler, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er vigtigt at give sig tid til at indhente flere forskellige tilbud. Grunden til dette er, at der er stor forskel på de mange ejendomsmægleres afregningsmetoder og dermed er der også rigtig stor forskel på, hvor mange penge, du ender med at betale den respektive mægler for salget af din bolig.

Der findes op til flere forskellige måder hvorpå du kan indhente disse tilbud, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du er bedst stillet ved at bruge en tjeneste som Boligvurdering.nu. På den måde slipper du nemlig for at skulle indhente alle dine tilbud på manuel vis – i stedet skal du blot angive alle dine informationer én gang og så får du helt automatisk tilsendt tre gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere, der beskæftiger sig med dit område.

Ved at bruge en sådan service til at indhente 3 tilbud på at få solgt din bolig, så kommer du også til at sætte de forskellige ejendomsmæglere i direkte konkurrence med hinanden. De mæglere, der bruger sådanne tjenester ved naturligvis godt at det er deres salær, der har størst betydning for valget, så derfor er de også villige til at give dig en ekstra skarp pris, da de ligger i direkte konkurrence med to andre mæglere, der også gerne vil have lov til at sælge din bolig.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere

Vi samarbejder med Boligvurdering.nu, der kan hjælpe dig med at indhente hele 3 gode, gratis og uforpligtende tilbud på salget af din bolig fra ejendomsmæglere, der er specialiseret i lige netop dit område – indtast dine info og få 3 tilbud indenfor blot 24 timer!

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere


related articles

https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/