Ejendomsmægler Århus

I dag er Aarhus Danmarks anden største by, så derfor skal der naturligvis heller ikke være nogen tvivl om, at der findes et bredt spektrum af forskellige ejendomsmæglere i byen. Hvis du går med overvejelserne om at sælge din bolig, så har du sikkert også selv observeret, at der er så stort et antal af ejendomsmæglere i Aarhus, at det nærmest er svært at danne sig et komplet overblik over markedet.

Det kommer med garanti ikke bag på nogen, at alle de store kæder (EDC, Home, Nybolig, Danbolig osv.) er repræsenteret i stort antal rundt omkring i Aarhus, men der findes også mindre og uafhængige ejendomsmæglere, der enten kun arbejder med Aarhus og områderne omkring Aarhus. Endvidere, så findes der også en række mindre kæder, der er repræsenteret i Aarhus-området. Det betyder også, at der er rigtig mange mæglere i Aarhus at vælge imellem.

Hvis du skal sælge din bolig i Aarhus, så skal du naturligvis sørge for at indhente tilbud fra en række interessante mæglere, der på effektiv og professionel vis kan sælge din bolig. Det kan du f.eks. gøre gennem Boligvurdering.nu, der indhenter 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere i dit nærområde.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere

Ejer du en bolig i Aarhus, som du ønsker solgt? Brug Boligvurdering.nu til hurtigt, nemt og endda helt gratis at indhente 3 tilbud fra ejendomsmæglere, der ønsker at sælge din bolig. Det er helt uforpligtende og du forpligter dig ikke til at vælge ét af tilbuddene.

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere

Konkurrencen i Aarhus er blevet mere intensiv

Hvis vi kaster blikket tilbage mod sidst, hvor landet var præget af en højkonjunktur, gik det rigtig godt for de forskellige ejendomsmæglere rundt omkring i landet – og det var bestemt ikke nogen undtagelse for de mæglere, der havde fokus på dt aarhusianske boligmarked. Op til flere mæglere sagde at deres arbejde hovedsageligt bestod i at udlevere købsaftaler og nøgler, fordi boligerne rundt omkring ganske enkelt solgte sig selv, selvom priserne var presset så langt om, som de overhovedet kunne.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det ikke forholder sig på denne måde længere. Det er specielt efter krisen satte ind, at mæglerne har oplevet, at der pludselig var mere arbejde end blot at udlevere købsaftaler og nøgler – pludselig var antallet af huset til salg i Aarhus steget på meget dramatisk vis, da køberne ikke længere var interesseret eller ikke længere havde mulighed for at optage lån i banken til at fuldføre købet.

Det er selvfølgelig også dét, der er grunden til at priserne på boliger i Aarhus er faldet. Det er dog særligt villaer og huse, der er faldet i værdi, da udbuddet er rigtig stort, men efterspørgslen til denne type af boliger er meget begrænset, hvilket får prisen til at falde – det er en helt naturlig reaktion. Det er der også mange, der har mærket noget til i løbet af de seneste par år, da mange aarhusianske boligejere har mistet stor boligværdi.

Det betyder dog også, at det er blevet meget nemmere at sælge ejerlejligheder i Aarhus, da det var dén boligtype, der fik det mindste indhuk i salgsprisen. Der og har altid været en stor efterspørgsel for denne type af boliger i Aarhus, da udbuddet først og fremmest ikke er synderligt stort, men samtidig også fordi det er attraktivt at bo sådanne steder i forhold til både jobmuligheder, studieliv og naturligvis også byen i sig selv.

Faktisk findes der ejendomsmæglere i København, der udelukkende beskæftiger sig med salg af ejer- og andelslejlighed – det fortæller lidt om efterspørgslen på denne boligtype.

Solgt eller gratis? Muligt i Aarhus?

Som tidligere nævnt, så er Aarhus i dag Danmarks anden største by og det er naturligvis også ensbetydende med, at det er stor potentiel chance for at finde en ejendomsmægler, der er villig til at indgå en aftale, der er baseret på “solgt eller gratis”-konceptet. Det betyder – kort sagt – at du ikke skal betale salær for ejendomsmæglerens ydelser, før din bolig er solgt – hvis det vel at mærke lykkes for den respektive mægler at sælge boligen. Hvis ikke mægleren formår at sælge boligen, så betaler du intet.

Det er en aftale, der er særligt attraktiv for dig, der ejer en bolig i Aarhus og ønsker at sælge den. Ved at indgå en sådan aftale, så bliver hele risikoen for det respektive boligsalg rykket over på ejendomsmæglerens skuldre. Det er de færreste mæglere, der reelt set har interesse i, at indgå en sådan aftale, men markedet er presset og stort set alle mæglere i Aarhus tilbyder det i dag, hvorfor den ejendomsmægler, du er i kontakt med naturligvis også er nødsaget til at gøre, da du ellers blot kan videregive opgaven til én af de mange andre mæglere.

I og med, at det er relativt nemt at sælge boliger (og med boliger menes der særligt ejer- og andelslejligheder) i Aarhus, så er risikoen ikke helt så stor, som hvis en sådan aftale f.eks. være blevet indgået med en mægler, der fokuserer på salg af boliger i en mindre provinsby i Jylland. Dog kan denne risiko også være med til at give mægleren incitament for at arbejde en kende mere med at sælge din bolig, da han eller hun ellers ikke modtager et salær eller honorar.

Sørg for at forhandle om salæret

Som nævnt ovenfor, så er det relativt ligetil at sælge en bolig i Aarhus, så derfor er der også gode forudsætninger for at forhandle salæret ned. Det kan gøres på flere forskellige måder, men uanset om du ønsker at gøre brug af en service som Boligvurdering.nu til at gøre det eller du derimod ønsker at gøre det på manuel vis, så er det vigtigt at gøre det og ikke blot indhente ét tilbud. Der er stor efterspørgsel efter boliger i Aarhus og der er mange mæglere, der ønsker deres bid af kagen, så brug det som et forhandlingsgrundlag.

Med Boligvurdering.nu kan du nemt, hurtigt og – det bedste af det hele – gratis få 3 boligvurderinger fra ejendomsmæglere i Aarhus, der ønsker at hjælpe med at sælge din bolig. Oftest starter priserne for en ejendomsmæglers salær i Aarhus ved cirka 30-40.000 DKK og derefter bevæger det sig op. Det har dog stor indflydelse på prisen, om det er en mere vanskelig bolig at sælge og hvor meget, du selv har lyst til at lave.


related articles

https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/