Boligvurdering

Boligvurdering

Skal du have lavet en boligvurdering, er det vigtigt, først at klargøre boligen, dernæst finde 3 gode lokale ejendomsmæglere, til at udarbejde boligvurdering og tilbud om, at sælge din bolig. Herefter skal du vælge den der er bedst til, at sælge netop din bolig.

SĂĄdan fĂĄr du den bedste boligvurdering

Vi anbefaler en 3-trins raket til, at få den bedste boligvurdering og finde bedste ejendomsmægler:

 

Benyt den gratis tjeneste hos boligvurdering.nu til at hente

Hent 3 gratis boligvurderinger

-hos lokale ejendomsmæglere.

 

Hvis du har bestemt dig for, at det er ved at være på tide, at du får sat din bolig til salg, så er det naturligvis særdeles vigtigt, at du sørger for at boligen bliver sat til salg til den helt rigtige salgspris allerede fra start af. Der er rigtig mange danskere, der har svært ved at lave en neutral salgsvurdering af dere egen bolig, da følelserne for boligen og ens forkærlighed for stedet ofte vil komme til at spille en rolle. Derfor er det vigtigt at alliere sig med en professionel ejendomsmægler, der kender til område og ved hvordan man foretaget en god og grundig salgsvurdering eller ejendomsvurdering.

Det er dog ikke ensbetydende med, at det skal være vanskeligt at fĂĄ lavet en salgsvurdering af din bolig, for du kan sagtens fĂĄ kontakt til op til flere ejendomsmæglere fra dit næromrĂĄde, der hellere end gerne vil give dig en gratis salgsvurdering af din bolig. Det kan du blandt andet gøre gennem en service som boligvurdering.nu, som du kan finde et link til lige nedenfor. Hos boligvurdering.nu fĂĄr du hele 3 gratis og uforpligtende tilbud pĂĄ salget af din bolig – og disse tilbud inkluderer selvfølgelig ogsĂĄ en gratis og uforpligtende boligvurdering.

Og hvad er en boligvurdering?

En boligvurdering er – som navnet ogsĂĄ kraftigt antyder – er der tale om en vurdering af, hvad din bolig vil kunne sælges for. Der bliver selvfølgelig foretaget op til flere boligvurderinger af boliger over hele Danmark pĂĄ dagligt basis, da det er Ă©n af de første ting, der gøres, nĂĄr en bolig skal sættes til salg. Der skal ikke være nogen tvivl om, at Ă©n af grundstenene for et godt boligsalg er, at prisen bliver sat korrekt første gang, sĂĄ det ikke ender med at blive for vanskeligt at sælge den respektive bolig.

For at illustrere, hvor vigtigt, det er, at du sørger for at din bolig bliver prissat pĂĄ mest optimal vis, sĂĄ bør du forestille dig et scenarie, hvor en potentiel køber kommer forbi for at tage et nærmere kig pĂĄ en bolig, men ender med at forlade det igen, fordi prisen er blevet fastsat forkert. I dĂ©n sammenhæng vil det ogsĂĄ ende med at den respektive køber vil ende med at investere i en anden bolig, der har haft tilknyttet en ejendomsmægler, der har foretage en grundig og professionel boligvurdering – og det kan endda ogsĂĄ være at det er dĂ©t, der har gjort udslaget for salget.

Hvordan foregĂĄr en boligvurdering egentlig?

En boligvurdering er ikke synderligt avanceret. Den foregĂĄr ganske enkelt som langt de fleste forestiller sig at det vil foregĂĄ. NĂĄr du først har været i kontakt med en ejendomsmægler, hvor du har bestilt en vurdering, sĂĄ vil den respektive ejendomsmægler komme ud og se nærmere pĂĄ din bolig. Efter at have set nærmere pĂĄ din bolig, sĂĄ skal han eller hun komme med en realistisk vurdering af din salgspris pĂĄ bolig – og det skal naturligvis gerne være med udgangspunkt i et stærkt kendskab til omrĂĄdet.

Hvis man har nogle specielle ønsker sĂĄsom at boligen gerne skulle blive solgt inden for ganske kort tid, sĂĄ vil det ogsĂĄ være noget som din ejendomsmægler skal have mulighed for indrette sig efter, og tage det med i hans eller hendes realistiske salgspris. Det er ogsĂĄ herefter, at der vil blive regnet pĂĄ dit eventuelle overskud, som ogsĂĄ er dĂ©t, som kalder for “provenuet”. I og med, at det ofte er dit overskud, der kommer til at have indflydelse pĂĄ, hvad du har af muligheder for at købe ny bolig efter salget, sĂĄ derfor er det særdeles vigtigt at fĂĄ foretaget en gennemarbejdet boligvurdering.

Hvorfor bør jeg få lavet en boligvurdering?

Selvom vi allerede har været inde og berøre dette emne i de tidligere afsnit, så er det naturligvis relevant at få det afklaret på definitiv vis. Først og fremmest, så skal der bestemt ikke være den mindste tvivl om, at det er særdeles vigtigt at få lavet en boligvurdering, eftersom salgsprisen reelt set er kernen i ethvert boligsalg. Hvis prisen ikke er optimal fra start af, så er der ikke nogen, der vil købe din bolig og du kan ende med direkte at skræmme potentielle købere væk. Derfor skal du bestemt få en ejendomsmægler til at foretage en professionel vurdering af prisen på din bolig, inden den sættes til salg.

Heldigvis er der rigtig mange danske ejendomsmæglere, der tilbyder dig at fĂĄ lavet en gratis boligvurdering af din bolig, sĂĄ derfor er der bestemt ikke nogen undskyldning for ikke at fĂĄ foretaget en professionel og virkelig grundig boligvurdering af din bolig, inden du sætter den til salg hos en ejendomsmægler eller forsøger at sælge den selv gennem et selvsalg. For alt i verden, sĂĄ mĂĄ du dog ikke springe over dette skridt, for det er – som sagt – Ă©n af grundstenene i salget af din bolig.

I tvivl om salg? FĂĄ lavet en boligvurdering

“Jeg ved ikke rigtigt, om jeg ønsker at sælge min bolig – bør jeg fĂĄ lavet en boligvurdering alligevel?” SĂĄdan er der med garanti rigtig mange, der har tænkt gennem tiderne og spørgsmĂĄlet behøver faktisk ikke være mere avanceret end som sĂĄ. Der kan faktisk gives et meget enkelt svar til dette spørgsmĂĄl; Ja – du bør fĂĄ lavet en gratis boligvurdering af en dygtig og professionel ejendomsmægler, for sĂĄ kan det nemlig være, at det er den pris, du fĂĄr fremvist af mægleren, der kan være afgørende for, om du har lyst til at sælge din bolig eller ej.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange danskere, der har nydt særdeles stor gavn af, at de har haft muligheden for at få lavet en professionel boligvurdering af deres bolig, inden de har taget en fast beslutning om, hvorvidt de gerne vil sælge deres bolig. Som nævnt ovenfor, så er det en intet mindre end fantastisk måde hvorpå, du kan finde ud af, om du kan få nok for din bolig til at kunne investere i dén bolig, du går og drømmer om i øjeblikket. Hvis du kan det, så er det med stor sandsynlighed lidt nemmere at finde ud af, om du vil sælge eller ej.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere

Har du ombestemt dig og ønsker du at sælge din bolig? Hvis ja, sĂĄ kan du gennem boligvurdering.nu fĂĄ hele 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere fra dit næromrĂĄde – og de stĂĄr alle klar med en gratis salgsvurdering af din bolig!

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere

Vurdering kan bruges som redskab til bank og selvsalg

En boligvurdering kan faktisk bruges til meget andet end blot som værende indledningen til en et salg i form af en salgsaftale med en ejendomsmægler. Du kan nemlig også bruge en boligvurdering som et redskab til bank og selvsalg. En ejendomsmæglers vurdering af din ejendom bliver generelt taget for gode varer, hvad end du skal bruge det i forbindelse med banken eller et selvsalg, da en ejendomsmægler bliver betragtet som en fagmand, der er kompetent nok til at bestemme en boligs værdi.

Hvis du tager vurderingen af din bolig med ned i banken som et argument for, at du skal have lov til at optage et større lån i din bolig, fordi den kan vise sig at være mere værd end ved den forrige vurdering, så har du et rigtig godt standpunkt. Du vil desuden også kunne bruge den respektive vurdering i forbindelse med det selvsalg, hvis du er i tvivl om, hvad din bolig er værd, men at du fortsat ikke ønsker at overlade selve salget til en ejendomsmægler.

Hvis du ikke er typen, der har tilpas meget respekt for ejendomsmæglere og deres erhverv til ikke at lokke en gratis boligvurdering ud af mægleren ved at lade som om, at du reelt set er interesseret i at bruge ham eller hende til at sælge din bolig og ikke blot at få en vurdering, så er der naturligvis mulighed for at betale en ejendomsmægler for at foretage en vurdering af din bolig, så den enten kan bruges i banken eller den kan bruges til et eventuelt selvsalg.

Høj eller lav pris? Har du travlt?

I dag er det faktisk meget almindeligt at en ejendomsmægler afleverer en boligvurdering, hvor der medfølger to forskellige priser: en høj pris og en lav pris. Det gøres naturligvis, så du selv har mulighed for at vælge, om du vil vælge en højere pris og dermed også tjene mere på salget af din bolig, men i samme ombæring også skulle være nødsaget til at vente lidt længere på at få realiseret sit salg. Det er dog ikke noget problem, hvis du har tålmodigheden i orden eller hvis du eksempelvis endnu ikke har fundet et andet sted at bo.

Du kan selvfølgelig også vælge at sælge din bolig til en lavere pris, hvilket kan være aktuelt, hvis du enten har travlt med salget, fordi du allerede har fundet en anden bolig eller hvis du ikke har behov for nær så mange penge for at få realiseret dit næste boligkøb. I en sådan situation, så er det naturligvis meget nemmere at bede ejendomsmægleren sætte prisen på et lavere niveau, så der er mulighed for at sælge boligen så hurtigt som overhovedet muligt.

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at det absolut nemmeste, du kan gøre er, at tage en snak med din valgte ejendomsmægler om, hvad du har muligheder for at få solgt boligen inden for en overskue fremtid, men dog uden at prisen behøver at blive trukket helt ned på bunden. Hvis du ikke har noget problem med at vente, så er der selvfølgelig ikke nogen grund til at snakke med din mægler om andet end at sælge boligen for så meget som muligt.

Gode rĂĄd inden en boligvurdering

Hvis du allerede har bestemt dig for, at du gerne vil have foretaget en boligvurdering af din bolig, så er der en række ting, du skal have styr på, inden ejendomsmægleren kommer forbi. Ikke nok med, at mange af disse ting gør det meget nemmere for din mægler at udføre sit arbejde, men det kan samtidig også sikre dig, at du får en bedre og mere realistisk vurdering af din bolig, hvilket naturligvis er målet med at få en professionel ejendomsmægler forbi til en boligvurdering.

  1. Ryd op i din bolig: Det er bestemt ikke nemt for en mægler at få et overblik over din bolig, hvis der ting og sager overalt i boligen. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at rydde pænt op, inden du lader en ejendomsmægler komme forbi.
  2. Vær velforberedt: En ejendomsmægler, der tager sit arbejde seriøst og gerne vil lave en god boligvurdering kommer også til at have en del spørgsmål. Derfor bør du have styr på de mest grundlæggende ting vedr. din bolig, så du kan besvare spørgsmålene.
  3. Har du input?: Hvis du selv har nogle input til, hvad der kunne forbedre din bolig ift. den nuværende stand, så hold det ikke skjult for din mægler. Hvis det er ting, der kunne øge salgsprisen, så kan det ende med at komme dig til gode i sidste ende.
  4. Positivt og negativt: Der er altid både positive og negative ting ved en bolig. Derfor er det også vigtigt, at du er ærlig overfor ejendomsmægleren. så han eller hun kan komme med en salgspris, der rent faktisk er realistisk og dermed hverken er for høj eller for lav.

Hvis du følger din ovenstĂĄende rĂĄd, sĂĄ kan du være helt og aldeles sikker pĂĄ, at du fĂĄr lavet en vurdering af salgsprisen, der bliver sĂĄ realistisk som overhovedet muligt – og det mĂĄ bestemt siges at være mĂĄlet med at fĂĄ en ejendomsmægler forbi din bolig til en boligvurdering.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere

Har du besluttet dig for, at det er på tide med et salg af din bolig? Via Boligvurdering.nu kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på salget af din bolig. Alle tilbud kommer fra mæglere, der har specialiseret sig i dit nærområde!

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere


related articles

https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/