Klargør boligen

Klargør boligen

Benyt denne tjekliste til at gøre din bolig klar til at blive solgt til højeste pris. Start med dette inden du kontakter en ejendomsmægler – husk at mæglerens besøg er ligeså vigtigt som de efterfølgende køberes besøg. For at ejendomsmægler skal gå ud med en høj udbudspris og efterfølgende lægger en indsats i, at forhandle en god pris hjem, kræver det at han/hun tror på det! Derfor er boligvurderingen meget vigtig for et godt boligsalg.

Ryd op i boligen

Vasketøjet skal af vejen, sørg for at køkkenet står pænt og, at børneværelserne er ryddet fint op. Alle disse ting bidrager til et godt førstehåndsindtryk.

Hold indretningen simpel

Sørg for at møblerne ikke står alt for tæt – og fjern de fleste pyntegenstande. De fleste boligkøbere foretrækker at se et simpelt indrette hjem, der gør det nemt at visualisere egen boligdrømme. Det virker afskrækkende med et hjem, der er fyldt med møbler og pynt, hvor det er svært at at fornemme hvordan rummene tager sig ud.

Ingen farvede vægge

Det kan være trendy med en eller flere vægge i farver anden end hvid, men det hjælper ikke når boligen skal sælges. Igen handler det om, at man skal vise en ramme som boligkøber kan fylde ud med egen boligdrømme. Her kan farvede vægge virke forstyrrende. Sørg for, at have malet væggene hvide inden du inviterer ejendomsmæglerne på besøg.

Rengøring og nypudsede vinduer

Sørg for at gjort godt rent alle steder i boligen, herunder køkkener og toiletter. Det sælger bare bedre at der lugter af rengøringsmidler på toilettet fremfor andre mere ubehagelige lugte. Vinduerne skal være nypudsede så lyset udefra kan komme uhindret ind, og man kan nyde udsigten.

Solen skal ind

Sørg at rulle persienner op og trække gardinerne fra. Du kan overveje helt at fjerne dem ifb med fremvisningen. Det er meget vigtigt med et indtryk af, at lyset kommer godt ind i din bolig, og fjernede gardiner kan virkelig gøre en forskel her.

Friske planter og blomster

Nye friske planter og blomster kan give boligen et løft – slå et smut forbi dit lokale gartneri/havecenter og hent nogle fine planter til boligen.

Småreparationer

Sørg for at dryppende vandhaner, knirkende døre og huller i gulve/væge alle er udbedret. Små fejl og mangler vidrager til et negativt indtryk af din bolig, og det er typisk en smal sag at få udbedret.

Åbne døre

Boligen fremstår større og mere rummelig, hvis du lader dørene indenfor stå åbne.

Trægulve? – vis dem frem

Har du lagt gulvtæpper på dine trægulve, så kan du roligt fjerne tæpperne ifb fremvisningen. Selv let slidte trægulve kommer bedre til sin ret uden et gulvtæppe.

Mal stakittet & ryd op i haven

Frisk maling på stakittet og fint ryddet have, med frisk-klippet plæne giver et godt indtryk. Det hele tæller, lige fra ejendomsmægleren og/eller køberen træder ind på din grund. En rodet have og slidte stakitter giver et dårligt indtryk fra starten.


related articles

https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/