Ejendomsmægler Østerbro

Her vises en række af de bedste ejendomsmæglere på Østerbro i København, med data om kundeanmeldelser, antal solgte boliger, prisnedslag, salgsrater og meget andet:

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere

Hvis du ønsker at sælge din bolig og i den forbindelse også få udarbejdet en salgsvurdering, så bør du bruge Boligvurdering.nu, der er en tjeneste vi samarbejder med. Her kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra dygtige ejendomsmæglere på Østerbro!

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere

Topscorerne blandt Østerbros ejendomsmæglere

Et tjek på boligsidens østerbro-oversigt (d. 03.07.2020) viser 2 ejendomsmæglere på Østerbro der ligger godt til på kundetilfredshed: Estate Østerbro og Lokalbolig Østerbro. Begge har over 20 boligsælger-anmeldelser og har en score på 9.9 / 10. Et godt fingerpeg om hvilke mæglere du bør tage fat i!

Sådan finder du den bedste ejendomsmægler på Østerbro

Det er en stor beslutning at sælge sin bolig, og ofte en af de største transaktioner for privatpersoner. Derfor er det vigtigt at gå grundigt til værks når du skal sælge din bolig, uanset hvor i landet du skal sælge bolig. Følg denne tjekliste, så du får du mere ud af dit boligsalg.

1. Klargør boligen

Hvis du vil have mere for din bolig, skal din ejendomsmægler være motiveret til, at sætte en god pris – det starter allerede ved ejendomsmæglerens første besøg i din bolig. Følg derfor disse trin til klargøring af boligen, for at gøre din bolig mere værd:

  • Få udført små-reparationer i boligen, frisk gerne op med nymalede vægge og lofter i lyse farver, helst hvid.
  • Ryd op i boligen, gør rent, puds vinduer, træk gardiner fra, persienner op & luft ud og sæt friske planter og blomster frem.

2. Hent flere boligvurderinger

Der kan være stor forskel på ejendomsmæglernes boligvurderinger – bare se et par afsnit af “Hammerslag”, så bliver du overbevist. Derfor anbefaler vi, at du indhenter boligvurderinger og tilbud fra 3 lokale ejendomsmæglere. Du vælger blot hvilken boligtype du skal sælge her på siden, så viser vi nogle af de bedste mæglere i dit område.

3. Vælg den bedste ejendomsmægler

Så skal du vælge den bedste ejendomsmægler, og det kan godt være svært. Du kan bruge spørgsmålene på denne liste til, at vurdere hvilken mægler du bør vælge:

    • Punktlig, proaktiv og forberedt? Kommer mægleren til tiden og holder sine aftaler, tager ejendomsmægleren initiativ, og vendes der hurtigt tilbage med boligvurdering og opklarende spørgsmål? Er mægleren godt forberedt på boligen og nærområdet, og er der styr på m2-priser og tidligere handler tæt på din bolig?
    • Erfaring fra området, boligtypen og køber-målgruppen. Har mægleren solgt flere boliger i nærheden? Er boligerne af samme type og omtrentlige pris-niveau? Er mægleren vant til, at håndtere potentielle købere af netop din bolig?
    • Boligvurdering og udbudspris. Foreslår mægleren en realistisk pris for boligen, eller ligger den lidt for lavt? Eller ligger prisen lidt for højt, blot for at vinde dig ind som kunde?
    • Salær

Det kan være nemt blot at sammenligne på salærer, men vi anbefaler at du tillægger de øvrige punkter ligeså stor vægt i din beslutning.

Østerbro

Der skal ikke være nogen tvivl om, at København er et rigtig spændende sted at bo og Østerbro er i særdeleshed ét af de områder i Københavnsområdet, der er særligt populært blandt tilflyttere i øjeblikket. Det er dog også et rigtig spændende sted at skulle sælge sin bolig, da konkurrencen blandt de mange mæglere er høj samtidig med at udbudet er boliger er meget lavere end efterspørgslen fra folk, der ønsker at rive rødderne op og flytte til Østerbro.

Hvis du gerne vil sikre dig, at du overgiver din bolig til den absolut bedste ejendomsmægler for dit vedkommende, så handler det at hente mere end et tilbud. det kan du gøre her på siden, og du kan nemt indhente intet mindre end 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere på Østerbro.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere

Hvis du ønsker at sælge din bolig og i den forbindelse også få udarbejdet en salgsvurdering, så bør du bruge Boligvurdering.nu, der er en tjeneste vi samarbejder med. Her kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra dygtige ejendomsmæglere Østerbro

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere


related articles

https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/