Ejendomsmægler Roskilde

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Roskilde ogsĂĄ er en rigtig spændende by at sælge sin bolig i. Det skyldes blandt andet, at de mæglere, der arbejder med salg af boliger i og omkring Roskilde er en god blanding af bĂĄde landsdækkende mæglere sĂĄvel som en mindre gruppe af ejendomsmæglere, der udelukkende beskæftiger sig med salg af boliger pĂĄ markedet i Roskilde – derfor har du ogsĂĄ lidt af vælge mellem.

Der er naturligvis bĂĄde fordele og ulemper forbundet med at vælge begge dele, sĂĄ derfor skal du gøre op med dig selv, hvorvidt du ønsker at gøre brug af Ă©n af de mange landsdækkende ejendomsmæglere eller du i stedet ønsker at gøre brug af en mindre og lokal mægler – en sĂĄdan mægler vil oftest ogsĂĄ være uafhængig, sĂĄ derfor vil han eller hun heller ikke være ejet af et realkreditinstitut, som kan gøre anbefalinger og rĂĄdgivning en kende farvet.

Hvis du skal sælge din bolig i Roskilde, sĂĄ er det naturligvis særdeles vigtigt, at du sørger for at give dig god tid til at vælge dĂ©n mægler, du mener er den helt rette for dit vedkommende. Det kan du enten vælge at gøre pĂĄ manuel vis eller du kan vælge at gøre brug af en tjeneste som f.eks. kunne være Boligvurdering.nu, der er med til at gøre hele processen med at vælge en ejendomsmægler langt nemmere – og det er uanset, om du skal sælge en stor villa i Roskilde eller en mindre andelsbolig.

Fordelen ved at bruge en service som Boligvurdering.nu er, at det er en sĂĄkaldt udbudstjeneste, der indsamler kontaktoplysninger fra brugere og derefter sælger dem til en ejendomsmægler. Det betyder ogsĂĄ, at de tre mæglere, der kommer til at give et tilbud pĂĄ salget af din bolig i Roskilde ganske udmærket er klar over, at de kommer til at være i direkte konkurrence og budkrig med to andre mæglere – og det sikrer dig, at du fĂĄr den skarpest mulige pris pĂĄ salget af din bolig.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere

Har du en bolig i Roskilde, du ønsker at sælge? Tryk på knappen nedenfor, angiv dine informationer og vent 24 timer på at modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere i Roskilde, der er klar til at sælge din bolig.

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere

Attraktiv studieby

Der er rigtig mange unge, der flytter til Roskilde som følge af de studiemuligheder, der er i byen. Der er f.eks. rigtig mange, der ønsker at studere på Roskilde Universitet (mange kender det som RUC). Det betyder også, at der er mange unge, der flytter til byen hvert år, fordi de skal læse og i den forbindelse er der naturligvis mange forældre, der enten selv ser en mulighed i at lave et forældrekøb for senere at sælge lejligheden igen eller nærmest føler sig tvunget til det som følge af de begrænsede lejemuligheder.

I og med, at der flytter rigtig mange studerende til byen hvert eneste år, så er der også mange mulige købere til både ejerlejligheder såvel som mindre andelsboliger. Det er i meget begrænset omfang, at det er den studerende selv, der sørger for købet af en lejlighed, da det derimod er mere udbredt med et forældre, da det selvfølgelig er de færreste studerende, der har økonomi til at købe en lejlighed. Som boligsælger i Roskilde skal man dog blot se dette som endnu en mulighed for at afsætte sin lejlighed eller andelsbolig relativt hurtigt.

Frasig dig risikoen ved et boligsalg i Roskilde

Der findes mange ejendomsmæglere i Roskilde, så derfor er der også mange om budet, når der er en ny bolig, der skal sættes til salg. Du skal naturligvis sørge for at udnytte dette til din fordel, hvilket du blandt andet kan gøre ved at frasige dig risikoen ved dit boligsalg. Det lyder med garanti underligt, at det skulle være muligt, men i takt med at der er flere og flere mæglere, der er begyndt at tilbyde en sådan afregningsform, så er det næsten blevet vitalt for en ejendomsmægler.

Den afregningsform, der er tale om her er naturligvis “intet salg, intet salær”, der i bund og grund blot betyder, at du ikke skal afregne med din ejendomsmægler, hvis han eller hun ikke er i stand til at sælge din bolig indenfor et tidsrum, som i fastsætter i fællesskab – det kunne f.eks. være 3 mĂĄneder eller 6 mĂĄneder. Det betyder først og fremmest, at du ikke kommer til at betale Ă©n eneste krone, hvis ikke boligen bliver solgt, men det betyder ogsĂĄ, at du har givet din ejendomsmægler et ekstra incitament for at sælge boligen.

Det er ikke just en afregningsform, der er at foretrække blandt de mange ejendomsmæglere, men som nævnt tidligere, så er det noget flere og flere er begyndt at tilbyde, så derfor er de øvrige mæglere også nødsaget til at følge med strømmen for at kunne konkurrere med deres konkurrenter. Det er dog ikke noget, som mægleren selv foreslår, hvis du kommer forbi butikken, men hvis du derimod bruger en tjeneste som Boligvurdering.nu til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud, så sætter du mæglerne op mod hinanden og de er derfor nødsaget til at komme med deres skarpeste tilbud.

Giv din ejendomsmægler et højere salær

Umiddelbart, sĂĄ handler det naturligvis om at finde en ejendomsmægler, du kan presse længst muligt ned i salær, nĂĄr du skal sælge din bolig – hvad end den er i Roskilde eller et helt andet sted i landet. Derfor kan det godt lyde besynderligt, at du pludselig skal til at give din mægler flere penge og dermed ogsĂĄ et højere salær. Det skyldes dog i høj grad, at det kan være med til at motivere din ejendomsmægler til at dedikere mere af sin tid til at sælge din bolig og dermed er der ogsĂĄ bedre forudsætninger for, at den sælges hurtigt.

Du kan med fordel lave en aftale, der gĂĄr ud pĂĄ, at din ejendomsmægler kan fĂĄ en bonus pĂĄ 10% af det oprindeligt aftalte beløb, hvis han eller hun formĂĄr at sælge din bolig indenfor f.eks. 3 mĂĄneder eller 6 mĂĄneder. Det kan dog være en rigtig god idĂ©, at du ligeledes aftaler med din ejendomsmægler, at han eller hun skal nøjes med 90% af det oprindelige beløb, hvis ikke boligen er solgt indenfor det pĂĄ forhĂĄnd aftalte tidsrum. Det kan give din mægler et ekstra incitament for at arbejde hĂĄrdt – og det kan sagtens være sidste skub i ryggen mod et hurtigere salg.

Sørg for altid at indhente minimum 3 tilbud

Hvis du skal sælge din bolig i Roskilde, så er det uhyre vigtigt, at du ikke lader dig begrænse af tilbuddet fra én ejendomsmægler. I stedet skal du sørge for at indhente minimum 3 tilbud på salget af din bolig, da du dermed har mulighed for at sammenligne de forskellige tilbud på kryds og tværs. Ikke kun i forhold til det salær, som din ejendomsmægler kræver, men naturligvis også i forhold til, hvad der rent faktisk er inkluderet i de tilbud, du har modtaget. Billigst pris er ikke altid ensbetydende med bedste tilbud.

Du kan indhente dine tilbud på flere forskellige måder, hvilket bl.a. inkluderer at kontakte de forskellige ejendomsmæglere på manuel vis, men der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en særdeles tidskrævende opgave og det er ligeledes heller ikke noget, der kommer noget synderligt godt resultat ud af. I stedet bør du bruge en tjeneste som Boligvurdering.nu, hvor du har mulighed for at få tilsendt 3 gratis og uforpligtende tilbud på salget af din bolig fra dygtige og professionelle ejendomsmæglere, der beskæftiger sig med boligsalg i Roskilde-området.

Husk at fĂĄ din gratis salgsvurdering med

Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder at du kan fĂĄ en gratis salgsvurdering, nĂĄr du beder om et tilbud pĂĄ salget af din bolig. Der er – desværre – mange, der glemmer at fĂĄ lavet en salgsvurdering af deres bolig fra de forskellige ejendomsmæglere, de indhenter tilbud ved. Det er en skam, for der kan faktisk være relativt stor forskel pĂĄ, hvor meget de forskellige ejendomsmæglere mener din bolig er værd og hvor meget, de er i stand til at sælge den for.

Derfor kan du ogsĂĄ sagtens ende med at fine ud af, at du faktisk er bedre tjent med at vælge en anden ejendomsmægler til at sælge din bolig i Roskilde end ham eller hende, du oprindeligt havde tænkt dig at vælge. Det er oftest gratis at fĂĄ lavet en sĂĄdan salgsvurdering, sĂĄ derfor handler det naturligvis bare om at gøre brug af dem – hvis ejendomsmægleren vil have penge for at lave den pĂĄgældende levering, sĂĄ skal det ikke være nogen hemmelighed, at det ikke helt kan betale sig for dig.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere

Er det på tide at få indhentet tilbud på salget af din bolig i Roskilde? Gør det nemt for dig selv og brug Boligvurdering.nu til at indhente 3 gratis tilbud på salget af din bolig. Det er nemt, hurtigt og det sparer dig for en masse tid og besvær.

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere


related articles

https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/