Gulvafslibning – Myter og virkelighed

Gulvafslibning – Myter og virkelighed

Hvordan kan du se forskel på fakta, myter og direkte løgne? Godtager du de mange ideer og meninger, der kun er delvist sande, eller måske slet ikke kan være sande. Dine trægulve er meget værdifulde og fortjener opmærksomhed hos kompetente håndværkere og de fineste finisher til rådighed overalt. Dette er den eneste måde at virkelig bevare dem på. Mængden af ​​gulvslibningslitteratur til rådighed i dag er enorm Hvis du taler med tre forskellige gulvafslibere om dette emne, hører du mindst to forskellige meninger om visse emner.

Der er forskel på gulvslibning myter og virkelighed. Så, hvordan ved du hvad der er sandt og hvad der ikke er. For at undgå at blive snydt så få alle fakta på bordet. Tag for eksempel et kig på nogle af disse emner og prøv at adskille myterne fra fakta.

Støvfri gulvafslibning er støvfri

Intet er længere fra sandheden. Mens de teknologiske fremskridt inden for gulvslibning gjorde det muligt at drastisk reducere mængden af ​​støv, der blev efterladt, kan du forvente at se noget støv, når dit gulv projekt er færdigt. Slibestøv kan være så fint, at det er umuligt at undgå, at det kommer du, hvor det ikke skulle havde været.

Typen af efterbehandling bestemmer holdbarheden

Dette er delvist sandt. Mens nogle efterbehandlinger er mere holdbare end andre, vil de alle holde længe, ​​hvis de anvendes korrekt. Sørg for, at din gulvmand anvender det rigtige antal lag, giver tilstrækkelig tørretid mellem lagene, ikke kombinerer inkompatible produkter og overfladebehandlinger, altid mellemslibe/polere mellem lagene. Så behøver dit gulv sandsynligvis ikke efterbehandling så længe du bor i huset.

LÆS OGSÅ:  Få hjælp til at finde hoved og hale i de mange boliglån

Jeg kan afslibe dit gulv til den halve pris af konkurrenterne

Mange falder for dette i et forsøg på at spare nogle penge på deres gulvprojekt. Alligevel bliver de fleste ved tiden ved at betale mere på det tidspunkt, hvor projektet er overstået og får en masse hovedpine i processen. Som hovedregel vil gulvafsliberen, der er 20-50% billigere end resten, springe afgørende skridt i slibnings- og efterbehandlingen over.

Jeg skal regelmæssigt efterbehandle mine trægulve

Det er svært at tro på, at denne stadig er nogle derude, der boner trægulve. Det var så længe siden, det var moderne. Kvalitets gulvbelægninger, der anvendes af en professionel, behøver ikke bonevoks. Det kan endda være farligt, fordi det kan gøre gulvet glat. Hvis du vokser dine gulve, vil du aldrig kunne belægge dem igen, hvis du ønsker eller har brug for det på en fremtidig dato. Den eksisterende voks forhindrer den nyapplicerede finish at klæbe ordentligt.

Kompatibiliteten af ​materialer og overflade er afgørende for en holdbar finish

 

Ja! Efter at have været i branchen i så lang tid, overrasker det mig, hvor mange gulvmænd, der undlader at lære denne lektion. Hvis du beslutter at behandle dit gulv, skal du sørge for at din gulvmand bruger kompatible produkter til overfladebehandlingen. Det er afgørende for en langvarig finish. Ved at kombinere to inkompatible produkter vil det, før snarere end senere, medføre, at du er færdig med at vælge det billigste tilbud. Den eneste måde at løse denne fejl på er ved at slibe dit trægulv igen.

Modtag 3 tilbud på gulvafslibning og spar 30-40%

Helt aktuelt bistår Gulvafslibningsguide.dk jer med at etablere en favorabel kontakt til reelle gulvsliberspecialister tæt på, hvor du er. Hold dig væk fra uprofessionelle virksomheder – Benyt den velegnede internetportal Gulvafslibningsguide.dk i dag.

LÆS OGSÅ:  Er det bedst at købe eller leje kontorlokaler?

Til tider er du ikke topmotiveret til selv at renovere trægulvet – Få hellere 3 gulvsliber tilbud – fuldstændig gratis og uforpligtende. Det kan gøres på bare 9½ minut at stille din opgave i gulvsliberskemaet og afsende den til os. Ihærdige gulvsliberspecialister efterbehandler trægulve med mærkevarer som eksempelvis:

  • Moland Oliepleje Hvid
  • Timberex Satin Olie Hvid
  • Floorcoat Plejeolie Hvid
  • TK Gulvsæbe Hvid
  • Timberex Wood Finishing Natur

related articles

https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/