Er det bedst at købe eller leje kontorlokaler?

Er det bedst at købe eller leje kontorlokaler?

Når en virksomhed vokser, kan der med tiden opstå et behov for udvidelse af virksomhedens kontorlokaler. Det helt rigtige lokale er vigtigt for virksomheden samt for virksomhedens medarbejdere, og det er derfor en god idé at foretage en grundig søgning, når man er på udkig efter nye lokaler. Derudover bør man også overveje, om det er bedst for virksomheden at leje lokalerne fremfor at købe dem. Denne beslutning kan dog bedst tages, hvis virksomhedens overhoveder undersøger virksomhedens behov samt medarbejdernes krav.

 

Hvornår er det bedst at købe?

De rigtige lokaler har større betydning for medarbejdernes trivsel, end man lige går og regner med. Lysindfaldet, størrelsen på lokalet og arkitekturen er alle nogle faktorer, der går ind og påvirker, hvordan medarbejderne har det, når de sidder og arbejder på kontoret. Har man fundet det helt rigtige lokale, hvor alle disse faktorer spiller sammen, og forestiller man sig ikke endnu en flytning, så kan det være en god idé at slå til. Specielt hvis pengene er der til at købe lokalerne, kan det virke motiverende at gøre det endelige køb og komme i gang med arbejdet.

 

Er I en virksomhed, der er afhængig af et lager, skal I også være opmærksomme på, om jeres nye kontorlokaler er placeret fordelagtigt hertil. Desuden skal I også undersøge de faste omkostninger i forbindelse med at eje jeres lokaler.

 

Hvornår er det bedst at leje?

Ved man, at virksomheden fortsat bliver ved med at vækste, kan det være en ulempe at binde sig til et fast sted. Det er nemlig meget mere fleksibelt at leje virksomhedens kontorlokaler fremfor at købe dem, da virksomheden dermed kan flytte fra lokalerne uden at blive påvirket af et salg.

LÆS OGSÅ:  vaginal tightening with Kegel exercises can greatly strengthen your pelvic floor muscles

 

Vælger I at leje jeres kontorlokaler, skal I huske at tjekke de omkostninger, som virksomheden får i forbindelse med lejemålet, og I skal også være opmærksomme på, om jeres lejekontrakt er rimelig i forhold til jeres krav og betingelser.

 

Modtag hjælp og rådgivning

Vil I gerne undersøge jeres muligheder yderligere, inden I anskaffer jer nye kontorlokaler, kan I modtage hjælp og rådgivning ved at henvende jer her.

https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/