Få mest muligt ud af din altan

Få mest muligt ud af din altan

Om sommeren er altanen et frirum og et tilflugtssted for mange danskere. En altan giver nye muligheder for at indrette din bolig. Den lukker nyt lys ind og gør noget for din trivsel, om det så er en stor altan eller en lille altan. En altan skaber en vis stemning og luft i din lejlighed, samt en helhedsfølelse mellem ude og inde. Men hvordan indretter du din altan, så du får mest muligt ud af den?Din altan giver din lejlighed ekstra plads, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du bedst udnytter den ekstra plads og gør den hyggelig og hjemlig, så den ikke ender med at blive opbevaringssted for de ting, du ikke lige har plads til at have stående i din lejlighed.

 

Multifunktionel altan

En altan kan have mange funktioner. Den kan fungere som spisested, eller hvor du bare kan nyde din yndlingsdrik. Den kan også fungere som tilflugtssted, hvis du vil læse en god bog udenfor, uden at blive forstyrret for meget af omverdenen omkring dig, eller hvis du vil solbade om sommeren. Derudover kan din altan også tjene formålet som din helt egen lille køkkenhave, hvor du kan gro dine egne urter og krydderier. Eller hvorfor ikke gøre din altan levende og pryde den med farverige blomster? Hertil kan altankasser anbefales at plante dine blomster i, hvis pladsen er træng, eller hvis du bare vil bruge pladsen til noget andet, f.eks. at have mere siddeplads.

 

Udnyt pladsen

Når det kommer til at møblere din altan, er det en god ide at vælge nogle møbler der ikke er for brede eller for tunge, da det kan være besværligt at rykke rundt med. Lette stole og smalle borde er mere praktiske og fylder ikke så meget, eller møbler med hjul, så de er nemmere at rokere rundt på. Multifunktionelle møbler er også meget praktisk, da det er med til at udnytte pladsen bedst muligt. Dette kunne f.eks. være en opbevaringsbænk som både fungerer som bænk og et praktisk sted for opbevaring.

LÆS OGSÅ:  Hvor meget koster en ejendomsmægler?

Altanlivet er en trend der boomer rigtig mange steder for tiden. Det betyder også at der bliver udviklet rigtig mange interessante altanprodukter, som giver mere plads og flere funktioner på altanen.

 

Er du i tvivl om hvordan du får mest muligt ud af din altan? Læs flere tips og tricks til at indrette din altan helt optimalt efter dit behov.

https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/