Sådan sparer du penge på dit boligsalg

Sådan sparer du penge på dit boligsalg

Hvis du går og overvejer at sælge din bolig i København, kan du her læse med om, hvordan du som sælger nemt kan spare flere tusinde kroner i forbindelse med salget.

Der kan være flere udgifter forbundet med et salg af sin bolig end man lige går og tror.

En af de ting man kan spare mange penge på er, selv at bestille nogle af de mange rapporter, man kan vælge at få lavet inden boligsalget, i stedet for at lade det gå gennem ejendomsmægleren. Ejendomsmæglere har faktisk pligt til at oplyse kunden om denne mulighed.
De rapporter der er tale om er en tilstandsrapport, elinstallationsrapport samt energimærkning af boligen.

Hvis det er ejendomsmægleren der bestiller rapporterne, kontakter de først et forsikringsselskab, som derefter kontakter en byggesagkyndig. Ved at springe flere af disse led over og selv kontakte en byggesagkyndig, kan du altså spare dig selv for mange penge.

Det er også en meget god ide at få lavet en tilstandsrapport samt energimærke inden du kontakter en ejendomsmægler, så du undgår unødige forhandlinger på baggrund af rapporterne senere i forløbet.

Det kan også anbefales at bestille alle tre rapporter på én gang. Derved bliver de typisk lavet på samme besøg, og du kan ofte forhandle dig til et godt tilbud, også hvis du ønsker en forlængelse af tilstandsrapporten.

Med disse udgifter som boligsælger, gælder det om at spare der hvor du kan. Det kan du gøre ved at indhente online tilbud på en byggesagkyndig i København. På den måde slipper du også for at ringe rundt til forskellige virksomheder selv. Ved disse online tilbud kan du også spare yderligere flere penge, da det presser leverandørerne til at konkurrere på prisen, og prisen bliver derfor presset endnu længere ned. Find en byggesagkyndig i København og spar penge på dit boligslag der hvor du kan.

LÆS OGSÅ:  Hvad er forskellen på tømrerarbejde og snedkerarbejde?
https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/