Forøg salgsprisen på din bolig med nye vinduer

Forøg salgsprisen på din bolig med nye vinduer

Når det er tid til at sælge huset, så er det en god idé at vurdere, om der er tiltag, som kan forbedre salgsprisen på huset, og om der er tiltag, som gør det mere attraktivt for køberne at vælge huset. Nogle forbedringer vil ikke kunne svare sig rent økonomisk, i forhold til hvad det koster at lave sammenholdt med, hvad man som sælger får ud af det, når huset bliver solgt.

Nogle af de forbedringer, der generelt ikke kan betale sig, er at udskifte køkken og badeværelse. Udgiften, der bruges, vil ofte ikke forøge salgsværdien med lige så meget. En af de forbedringer, der godt kan svare sig, er at udskifte husets gamle vinduer og døre.

Udskiftning af vinduer og døre

Der er meget fokus på, at huse skal være energirigtige og et sted, der kan gøre en stor forskel i det regnskab, er ved at udskifte de gamle vinduer og døre. Alt efter hvor gamle og hvor slidte de er, så kan der forsvinde rigtig meget af husets varme ud gennem sprækkerne. Det vil dermed også forbedre husets tilstand, når energimærket skal udfærdiges.

En anden fordel, der er i at udskifte gamle døre og vinduer, er, at husets generelle udseende i mange tilfælde også vil ændre sig drastisk – til det bedre. Førstehåndsindtrykket er vigtigt, når potentielle købere ser huset for første gang. En anden vinkling er, at der ofte bliver lagt mærke til, når der er gamle vinduer i huset, og købere vil ofte forlange afslag i prisen, tilsvarende hvad det koster at skifte disse. Der kan derfor være penge at spare ved at udskifte vinduerne selv. Eksempelvis er det let at bestille både vinduer og døre online – se mere her! Det er endda også muligt at bestille både døre og vinduer i specialmål, så de passer perfekt til huset.

LÆS OGSÅ:  Sælg boligen i Søborg

Andre tiltag der forøger salgsprisen på din bolig

Når huset skal sælges, så er det altid en god idé at sørge for, at huset er rent og pænt opryddet, så mulige købere får det bedst mulige indtryk. Det er også en god idé at få udbedret små, meget synlige skader, som let kan repareres uden de store omkostninger. Det forbedrer nemlig husets helhedsindtryk. Det kan også være godt at male i neutrale farver, hvis der er meget markante farver, som måske ikke tiltaler alle.

https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/