Puds vinduer som de professionelle

Puds vinduer som de professionelle

Du kan nemt pudse vindue lige så godt som fagfolk. Her tre tips til blankere vinduer.

Aldrig gå ned på udstyret

Ja hvem var det egentligt der sagde det? Nå,men i hvert fald så opnår du bedre resultater hvis udstyret er i orden. Ja faktisk er udstyret halvdelen af vejen mod flottere vinduer uden striber. Med dårligt udstyr kommer du aldrig i nærheden af de professionelle vinduespudsere. En indvasker vil give dig det optimale resultat, men en svamp eller en blød børste kan også bruges til at vaske vinduerne.

Gør-det-selv-vinduesrens

Ja det er faktisk det samme som fleste vinduespudsere selv bruger. Det er faktisk temmelig simpelt. Du skal kun bruge tre ingredienser: vand, opvaskemiddel og salmiakspiritus.

Hemmeligheden er naturligvis blandingsforholdet.

  • 5 L koldt vand
  • 1 spiseske opvaskemiddel
  • en halv hætte salmiakspiritus

Du behøver ikke overholde blandingsforholdet til punkt og prikke. Det kun vejledende for at lave en god blanding.

Vandet fra kondenstumbleren er guld værd

Ja den er skam god nok. Under tørreprocessen, så vil vandet fra dit tøj blive demineraliseret og indeholder derfor ikke kalk og mineraler som vand fra vandhanen. Det er netop kalk der giver dig striber når du er færdig med at vaske vinduerne. Så i stedet for at hælde vandet ud, så kan det genbruges. Måske kan du lave din egen forretning med at sælge dit vand…

Hvad så hvis man ikke har en kondenstumbler?

Fortvivl ikke. Tilsæt en deciliter husholdningseddike til vandet, så opnår du næsten samme effekt som med demineraliseret vand. Eddiken binder kalken, så slipper du for at den sætter sig som striber.

LÆS OGSÅ:  Sådan gør du din bolig klar til salg

Den lidt mere “dovne” løsning

Der er sikkert ting der er sjovere end at vaske vinduer. Vil du også hellere bruge tiden på alt mulig andet end at vaske vinduer, ja så kan man jo heldigvis betale sig fra det. Der er mange firmaer der tilbyder vinduespolering til gode priser.