Gør din bolig klar til salg i sommerperioden med disse tips

Gør din bolig klar til salg i sommerperioden med disse tips

Forårs- og sommermånederne er højsæson for boligsalg. Hvis du har planer om at sælge din bolig, er det derfor nu du skal slå til og gøre din bolig salgsklar. En salgsklar bolig handler om at skabe en bolig, som giver et godt indtryk hos de potentielle købere. I denne artikel kan du læse mere om hvad du skal gøre.

 

Gør noget ved de mest synlige skader

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at der ikke er mange synlige skader. Hvis der er mange skader der skal ordnes, virker det uoverskueligt for de potentielle købere, og derfor gælder det om at få de mest synlige skader væk.

Det er både vigtigt for at man ikke får øje på en masse skader, når man er ude at kigge på boligen men især også for at boligen får en god tilstandsrapport.

Hvis der er mange anmærkninger på tilstandsrapporten, vil det skræmme nogle købere væk, og derfor kan det ofte betale sig at gøre noget ved de mest synlige skader.

 

Ryd op og gør rent i hele boligen

Når de mest synlige skader er ordnet, er det tid til at gøre rent og rydde op i hele boligen, så din bolig fremstår så flot som muligt til fremvisninger.

Det gælder derfor først om at rydde op over det hele, så der ikke ligger tilfældige ting og flyder rundt omkring i boligen, da det gør det uoverskueligt for de potentielle købere.

Det er fx vigtigt, at der ikke ligger legetøj og andre ting fra børnene over det hele, da det hurtigt kommer til at give et rodet indtryk af boligen. Sørg i stedet for at legetøj og børnetøjet fx fra Fred’s World er ryddet pænt op og ligger i overskuelige bunker.

LÆS OGSÅ:  Skal dit hus sælges?

Når du har ryddet op, er det tid til at gøre rent i hele boligen. Her gælder det om at komme ned i hvert hjørne, så hele boligen bliver ren og pæn.

 

Skab en enkel og lys indretning

Når der kommer potentielle købere til din bolig, er det vigtig at du har skabt en enkel indretning, og samtidig sørge for at boligen er så lys som muligt.

Det er derfor bedst at have lidt færre møbler, så det virker som om der er meget plads til overs. Hvis der er meget plads at gøre med, kan de potentielle købere bedre se muligheder med boligen.

For at det virker som om der er meget plads, er det vigtig at rummene er malet i lyse farver. Mørke farver virker mere indelukket. Det er derfor bedst at fokusere på lys indretning af boligen.

Det gælder derfor også om at tænke de lyse farver ind i resten af indretningen, fx ved at pynte bordet med en flot damask dug i en lys farve, som giver lidt ekstra til spisestuen.

 

Gør haven sommerklar

Når du holder fremvisning af din bolig, er førstehåndsindtrykket noget af det vigtigste. Derfor er det vigtigt at du også gør haven sommerklar så det første de potentielle købere ikke ser er en masse arbejde der skal gøres i haven.

Sørg derfor for at fjerne det mest synlige ukrudt og klip græsplænen en ekstra gang, så boligen dermed også er flot udefra.

Du kan med fordel plante et par blomster i krukker og stille ved hoveddøren for at gøre lidt ekstra ud af førstehåndsindtrykket, og sørge for at de potentielle købere vil få et godt indtryk af din bolig fra starten af.

LÆS OGSÅ:  Vurdering af hus
https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/