Vurdering af hus

Hvis du har bestemt dig for, at det er ved at være på tide, at du får sat din hus til salg, så er det naturligvis særdeles vigtigt, at du sørger for at huset bliver sat til salg til den helt rigtige salgspris allerede fra start af. Der er rigtig mange danskere, der har svært ved at lave en neutral vurdering af deres eget hus, da følelserne for huset og ens forkærlighed for stedet ofte vil komme til at spille en rolle. Derfor er det vigtigt at alliere sig med en professionel ejendomsmægler, der kender til område og ved hvordan man foretaget en god og grundig vurdering af huset.

Det er dog ikke ensbetydende med, at det skal være vanskeligt at få lavet en vurdering af dit hus, for du kan sagtens få kontakt til op til flere ejendomsmæglere fra dit nærområde, der hellere end gerne vil give dig en gratis salgsvurdering af dit hus. Det kan du blandt andet gøre gennem en service som boligvurdering.nu, som du kan finde et link til lige nedenfor. Hos boligvurdering.nu får du hele 3 gratis og uforpligtende vurderinger af dit hus.

SĂĄdan fĂĄr du den bedste vurdering af dit hus

Vi anbefaler en 3-trins raket til, at få den bedste hus-vurdering og finde bedste ejendomsmægler:

Benyt den gratis tjeneste hos boligvurdering.nu til at hente

Hent 3 gratis vurderinger

-hos lokale ejendomsmæglere.

Og hvad er en hus vurdering?

Ved en husvurdering er – som navnet ogsĂĄ kraftigt antyder – der tale om en vurdering af, hvad dit hus vil kunne sælges for. Der bliver selvfølgelig foretaget op til flere vurderinger af huse over hele Danmark pĂĄ dagligt basis, da det er Ă©n af de første ting, der gøres, nĂĄr et hus skal sættes til salg. Der skal ikke være nogen tvivl om, at Ă©n af grundstenene for et godt boligsalg er, at prisen bliver sat korrekt første gang, sĂĄ det ikke ender med at blive for vanskeligt at sælge det respektive hus.

For at illustrere, hvor vigtigt, det er, at du sørger for at dit hus bliver prissat pĂĄ optimal vis, sĂĄ bør du forestille dig et scenarie, hvor en potentiel køber kommer forbi for at tage et nærmere kig pĂĄ et hus, men ender med at forlade det igen, fordi prisen er blevet fastsat forkert. I dĂ©n sammenhæng vil det ogsĂĄ ende med at den respektive køber vil ende med at investere i et andet hus, der har haft tilknyttet en ejendomsmægler, der har foretage en grundig og professionel boligvurdering – og det kan endda ogsĂĄ være at det er dĂ©t, der har gjort udslaget for salget.

Hvordan foregĂĄr en husvurdering egentlig?

En husvurdering er ikke synderligt avanceret. Den foregĂĄr ganske enkelt som langt de fleste forestiller sig at det vil foregĂĄ. NĂĄr du først har været i kontakt med en ejendomsmægler, hvor du har bestilt en vurdering, sĂĄ vil den respektive ejendomsmægler komme ud og se nærmere pĂĄ din bolig. Efter at have set nærmere pĂĄ din bolig, sĂĄ skal han eller hun komme med en realistisk vurdering af din salgspris pĂĄ bolig – og det skal naturligvis gerne være med udgangspunkt i et stærkt kendskab til omrĂĄdet.

Hvis man har nogle specielle ønsker sĂĄsom at boligen gerne skulle blive solgt inden for ganske kort tid, sĂĄ vil det ogsĂĄ være noget som din ejendomsmægler skal have mulighed for indrette sig efter, og tage det med i hans eller hendes realistiske salgspris. Det er ogsĂĄ herefter, at der vil blive regnet pĂĄ dit eventuelle overskud, som ogsĂĄ er dĂ©t, som kalder for “provenuet”. I og med, at det ofte er dit overskud, der kommer til at have indflydelse pĂĄ, hvad du har af muligheder for at købe ny bolig efter salget, sĂĄ derfor er det særdeles vigtigt at fĂĄ foretaget en gennemarbejdet boligvurdering.

LÆS OGSĂ…:  Tips og gode rĂĄd nĂĄr du skal vælge køkkenhvidevarer

Hvorfor bør jeg få lavet en husvurdering?

Selvom vi allerede har været inde og berøre dette emne i de tidligere afsnit, så er det naturligvis relevant at få det afklaret på definitiv vis. Først og fremmest, så skal der bestemt ikke være den mindste tvivl om, at det er særdeles vigtigt at få lavet en boligvurdering, eftersom salgsprisen reelt set er kernen i ethvert boligsalg. Hvis prisen ikke er optimal fra start af, så er der ikke nogen, der vil købe din bolig og du kan ende med direkte at skræmme potentielle købere væk. Derfor skal du bestemt få en ejendomsmægler til at foretage en professionel vurdering af prisen på dit hus, inden den sættes til salg.

Heldigvis er der rigtig mange danske ejendomsmæglere, der tilbyder dig at få lavet en gratis vurdering af dit hus, så derfor er der bestemt ikke nogen undskyldning for ikke at få foretaget en professionel og virkelig grundig boligvurdering af din bolig, inden du sætter den til salg hos en ejendomsmægler eller forsøger at sælge den selv gennem et selvsalg.

I tvivl om salg? FĂĄ lavet en husvurdering

“Jeg ved ikke rigtigt, om jeg ønsker at sælge mit hus- bør jeg fĂĄ lavet en vurdering alligevel?” SĂĄdan er der med garanti rigtig mange, der har tænkt gennem tiderne og spørgsmĂĄlet behøver faktisk ikke være mere avanceret end som sĂĄ. Der kan faktisk gives et meget enkelt svar til dette spørgsmĂĄl; Ja – du bør fĂĄ lavet en gratis vurdering af en dygtig og professionel ejendomsmægler, for sĂĄ kan det nemlig være, at det er den pris, du fĂĄr fremvist af mægleren, der kan være afgørende for, om du har lyst til at sælge din bolig eller ej.

Få 3 gratis vurderinger fra ejendomsmæglere

Har du ombestemt dig og ønsker du at sælge din bolig? Hvis ja, sĂĄ kan du gennem boligvurdering.nu fĂĄ hele 3 gratis og uforpligtende vurderinger fra ejendomsmæglere fra dit næromrĂĄde – og de stĂĄr alle klar med en gratis salgsvurdering af din bolig!

Få 3 gratis vurderinger fra ejendomsmæglere

Vurdering kan bruges som redskab til bank og selvsalg

En husvurdering kan faktisk bruges til meget andet end blot som værende indledningen til en et salg i form af en salgsaftale med en ejendomsmægler. Du kan nemlig også bruge en husvurdering som et redskab til bank og selvsalg. En ejendomsmæglers vurdering af din ejendom bliver generelt taget for gode varer, hvad end du skal bruge det i forbindelse med banken eller et selvsalg, da en ejendomsmægler bliver betragtet som en fagmand, der er kompetent nok til at bestemme værdien af et hus.

Hvis du tager vurderingen af din bolig med ned i banken som et argument for, at du skal have lov til at optage et større lån i dit hus, fordi den kan vise sig at være mere værd end ved den forrige vurdering, så har du et rigtig godt standpunkt. Du vil desuden også kunne bruge den respektive vurdering i forbindelse med det selvsalg, hvis du er i tvivl om, hvad dit hus er værd, men at du fortsat ikke ønsker at overlade selve salget til en ejendomsmægler.

Hvis du ikke er typen, der har tilpas meget respekt for ejendomsmæglere og deres erhverv til ikke at lokke en gratis boligvurdering ud af mægleren ved at lade som om, at du reelt set er interesseret i at bruge ham eller hende til at sælge din bolig og ikke blot at få en vurdering, så er der naturligvis mulighed for at betale en ejendomsmægler for at foretage en vurdering af din bolig, så den enten kan bruges i banken eller den kan bruges til et eventuelt selvsalg.

Høj eller lav pris? Har du travlt?

I dag er det faktisk meget almindeligt at en ejendomsmægler afleverer en husvurdering, hvor der medfølger to forskellige priser: en høj pris og en lav pris. Det gøres naturligvis, så du selv har mulighed for at vælge, om du vil vælge en højere pris og dermed også tjene mere på salget af din bolig, men i samme ombæring også skulle være nødsaget til at vente længere på at få realiseret sit salg. Det er dog ikke noget problem, hvis du har tålmodigheden i orden eller hvis du eksempelvis endnu ikke har fundet et andet sted at bo.

LÆS OGSĂ…:  Hulmursisolering - FĂĄ 3 gratis tilbud

Du kan selvfølgelig også vælge at sælge dit hus til en lavere pris, hvilket kan være aktuelt, hvis du enten har travlt med salget, fordi du allerede har fundet et andet hus eller hvis du ikke har behov for nær så mange penge for at få realiseret dit næste boligkøb. I en sådan situation, så er det naturligvis meget nemmere at bede ejendomsmægleren sætte prisen på et lavere niveau, så der er mulighed for at sælge huset så hurtigt som overhovedet muligt.

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at det absolut nemmeste, du kan gøre er, at tage en snak med din valgte ejendomsmægler om, hvad du har muligheder for at få solgt huset indenfor en overskuelig fremtid, men dog uden at prisen behøver at blive trukket helt ned på bunden. Hvis du ikke har noget problem med at vente, så er der selvfølgelig ikke nogen grund til at snakke med din mægler om andet end at sælge boligen for så meget som muligt.

Gode rĂĄd inden en vurdering af huset

Hvis du allerede har bestemt dig for, at du gerne vil have foretaget en vurdering af huset, så er der en række ting, du skal have styr på, inden ejendomsmægleren kommer forbi. Ikke nok med, at mange af disse ting gør det meget nemmere for din mægler at udføre sit arbejde, men det kan samtidig også sikre dig, at du får en bedre og mere realistisk vurdering af dit hus, hvilket naturligvis er målet med at få en professionel ejendomsmægler forbi til en vurdering af huset.

  1. Ryd op i huset: Det er bestemt ikke nemt for en mægler at få et overblik over dit hus, hvis der ting og sager overalt i huset. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at rydde pænt op, inden du lader en ejendomsmægler komme forbi.
  2. Vær velforberedt: En ejendomsmægler, der tager sit arbejde seriøst og gerne vil lave en god vurdering af huset kommer også til at have en del spørgsmål. Derfor bør du have styr på de mest grundlæggende ting vedr. dit hus, så du kan besvare spørgsmålene.
  3. Har du input?: Hvis du selv har nogle input til, hvad der kunne forbedre dit hus ift. den nuværende stand, så hold det ikke skjult for din mægler. Hvis det er ting, der kunne øge salgsprisen, så kan det ende med at komme dig til gode i sidste ende.
  4. Positivt og negativt: Der er altid både positive og negative ting ved et hus. Derfor er det også vigtigt, at du er ærlig overfor ejendomsmægleren. så han eller hun kan komme med en salgspris, der rent faktisk er realistisk og dermed hverken er for høj eller for lav.

Hvis du følger din ovenstĂĄende rĂĄd, sĂĄ kan du være helt og aldeles sikker pĂĄ, at du fĂĄr lavet en vurdering af salgsprisen, der bliver sĂĄ realistisk som overhovedet muligt – og det mĂĄ bestemt siges at være mĂĄlet med at fĂĄ en ejendomsmægler forbi din bolig til en boligvurdering.

Få 3 gratis vurderinger fra ejendomsmæglere

Har du besluttet dig for, at det er på tide med et salg af din bolig? Via Boligvurdering.nu kan du få 3 gratis og uforpligtende vurdering af dit hus. Alle tilbud kommer fra mæglere, der har specialiseret sig i dit nærområde!

FĂĄ 3 gratis vurderinger


related articles

https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/05/2021512003.html https://maeglerinfo.dk/wp-content/uploads/2021/3094646465.html https://maeglerinfo.dk/best-first-reviews-54/